Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

22 вересня відбудеться презентація Офісу Харківської області у Вашингтоні

22 вересня відбудеться презентація Офісу Харківської області у Вашингтоні

У режимі відеоконференції в брифінгу, що пройде в Американському домі в Києві, візьме участь директор з урядових зв'язків Офісу Роберт МакКоннелл.

У презентації Офісу Харківської області у Вашингтоні візьмуть участь Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт, глава Адміністрації Президента України Борис Ложкін; міністр внутрішніх справ Украіни Арсен Аваков; голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін і голова наглядової ради Міжнародного агентства регіонального розвитку «GloBee» Шон Кілті.

Нагадаємо, Офіс Харківської області у Вашингтоні створено за ініціативи Харківської обласної державної адміністрації та за підтримки Посольства США в Україні, фонду «Україна - США», а також громадської організації «Міжнародне агентство регіонального розвитку«GloBee».

Офіс буде працювати на постійній основі. Його основним завданням є лобіювання соціально-гуманітарних і комерційних інтересів Харківської області на всіх рівнях - від федерального до місцевого. Зокрема, важливою складовою є просування пропозицій Харківщини та в цілому формування проукраїнського порядку денного на рівні профільних Комітетів Палати Представників і Сенату США. Також офіс буде встановлювати системну співпрацю з основними бізнес-асоціаціями та інвестиційними фондами США для залучення інвестицій у Харківську область, розвитку партнерських зв'язків у промисловій, науково-освітній, аграрній та інших сферах, спільного просування харківської продукції на ринок США та ринки третіх країн.

Під час брифінгу відбудеться презентація Офісу та дорожньої карти його роботи, будуть дані відповіді на всі питання, що цікавлять представників ЗМІ.

Дата і час проведення презентації: 22 вересня 2015 року, 16:00.                                        

Місце проведення: Американський дім (м Київ, вул. Миколи Пимоненка, 6).