Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Звернення голови ХОДА з нагоди Дня Харківщини

Звернення голови ХОДА з нагоди Дня Харківщини

Шановні мешканці Харківської області! Щиро вітаю вас з Днем Харківщини!

У цей день хочу ще раз наголосити на значущій ролі, яку відіграє наш регіон у житті країни. Харківщина завжди була науковим, освітнім, аграрним та промисловим центром України. І навіть зараз, коли область є крайньою мирною точкою країни, ми не здаємо лідерських позицій.

Цього року ми зібрали найбільший в Україні врожай пшениці і забезпечили хлібом не тільки себе, але й мешканців інших регіонів.

Незважаючи на прифронтовий статус області, вона цікавить іноземних інвесторів. У цьому усі охочі мали можливість пересвідчитися 4 вересня, коли в Харкові пройшов Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!». Гостями форуму стали делегації з 17 країн. Більшість з них приїхала не просто подивитися на Харківщину. Усі привезли конкретні пропозиції.

Дуже важливим вважаю той факт, що за останні півроку на Харківщину вдалося повернути мирне життя. У нас проходять свята, спортивні та масові заходи. Харків’яни та мешканці всіх без винятку районів області мають можливість мирно вчитися, працювати, творити задля процвітання рідної землі.

У цей день хочу надихнути вас впевненістю в яскравому майбутньому нашої рідної області. Зараз країна переживає нелегкі часи, проте ми робимо все для того, щоб перемогти – не тільки на фронті, але й у повсякденному житті. Досягти більшого, розвинутись, іти лише вперед і лише вгору. Певен, що всі разом ми досягнемо цілей, які поставили, а Харківщина завжди буде на вістрі реформ, завжди буде рушієм прогресу в Україні.

Від щирого серця вітаю вас з Днем нашої рідної області. Бажаю здоров’я, сил, наснаги та мирного неба над головою!

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін