Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Барвінковому до кінця року відремонтують міст

У Барвінковому до кінця року відремонтують міст

Про це повідомив заступник голови ХОДА Марк Беккер за результатами робочої наради в Барвінківській райдержадміністрації.

На зустрічі з керівництвом району, представниками районних служб та будівельних компаній обговорили питання організації робіт щодо капітального ремонту моста через річку Сухий Торець, що не функціонує вже майже рік. Марк Беккер підкреслив, що питання відновлення роботи моста знаходиться на контролі ХОДА. Також він поставив завдання - в оперативному порядку скоординувати співпрацю будівельників та місцевих служб.

«Життєво важливий для міста й району об`єкт потребує серйозних капіталовкладень. Можу зазначити, що переможцем тендерної процедури стала ТОВ «Стальконструкція» - відома будівельно-монтажна кампанія, репутація якої підтверджена високою якістю робіт у Харківській області та за її межами. Будівельна організація вже взялася до робіт, - розповів на нараді заступник голови облдержадміністрації. - Щоб забезпечити виконання робіт у відповідності до графіку, необхідно в комплексі вирішувати всі виробничі питання, які можуть і повинні узгоджуватися на рівні міста та району».

На нараді озвучувалися  важливі на першому етапі робіт проблеми, які потребують консультацій та втручання районних організацій. Зокрема,  вивчалися технічні можливості встановлення трансформаторної станції на 160 кВт поблизу об`єкта та виносу кабельних комунікацій  на безпечну відстань. Керівники районних служб домовилися спільно знаходити оптимальні варіанти вирішення кожної виробничої ситуації.

Також під час робочого візиту до Барвінківського району Марк  Беккер провів особистий прийом громадян, а в ході зустрічі з головами міської та сільських рад обговорив поточні питання життєдіяльності територіальних громад.