Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко привітав мешканців Валок з Днем міста

Євгеній Шахненко привітав мешканців Валок з Днем міста

У Валківському районі 16 вересня відзначали 72-у річницю з дня визволення від німецько-фашистських загарбників.

Привітання від голови Харківської обласної адміністрації Ігоря Райніна мешканцям району передав його заступник Євгеній Шахненко.

«У цей урочистий день від усього серця хочу привітати вас, побажати вам миру, здоров’я і доброго настрою. Валківська земля багата і щедра. Сьогодні задля її розвитку команда у складі райдержадміністрації, районної та міської рад працює як єдине ціле, - підкреслив Євгеній Шахненко. - Безумовно, в районі є проблеми, і в обласній адміністрації про них знають. Тому, враховуючи перевиконання обласного бюджету, за ініціативою голови ХОДА Ігоря Райніна для вашого району виділені додаткові кошти. Вже йде заміна вікон у районній лікарні, в цьому році відремонтуємо також пологове відділення. Крім того, в районі почали ремонт доріг».

В День міста вже ввосьме пройшов конкурс краси «Чарівна валківчанка-2015». За сприяння голови обласної державної адміністрації Ігоря Райніна всі переможниці отримали цінні подарунки - телевізори.

Свято проходило на центральній площі міста, де проводили конкурс дитячого малюнку на асфальті, конкурс на кращу квіткову патріотичну композицію, виставку майстрів народної творчості, дитячий концерт та атракціони. Також валківчани змогли побачити виставку екзотичних тварин з харківського екопарку.