Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На стадіоні «Авангард» у Мерефі пройшло спортивне свято

На стадіоні «Авангард» у Мерефі пройшло спортивне свято

Урочистий захід, присвячений Дню фізкультури і спорту, відкривав т.в.п. заступника голови ХОДА Вадим Глушко.

«Сьогодні від імені голови Харківської облдержадміністрацій Ігоря Райніна та від себе особисто вітаю вас зі святом фізкультури і спорту. Здоров'я нації - це найголовніше, тому в підтримці та розвитку спорту зацікавлені і органи виконавчої влади, і місцевого самоврядування. Ми докладемо до цього максимум зусиль, а головний акцент повинен бути на спортивному вихованні підростаючого покоління», - зазначив Вадим Глушко.

Гості, серед яких були депутати всіх рівнів і підприємці, подарували мерефянам спортивний інвентар, а юні спортсмени отримали солодкі призи.

«Звичайно, хочеться, щоб свята такого рівня у нас на стадіоні проходили частіше. Та й тепер є, де організовувати заходи - за останній рік проведено ремонт приміщень стадіону «Авангард», побудований майданчик для мініфутболу та багато іншого. Приведено до ладу футбольне поле, і тут тепер в нормальних умовах тренуються 4 дитячі та 2 дорослих команди», - розповів керівник ФК «Авангард» (м. Мерефа) Анатолій Данніков.

У ході заходу за сумлінну багаторічну працю, професіоналізм та відданість обраній справі, високі спортивні досягнення, а також з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту грамотами від Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА були нагороджені:

- тренер ФК «Авангард» м. Мерефа Олександр Сайко;

- тренер-викладач з футболу Мереф'янської ДЮСШ Олександр Субота;

- підприємець Сергій Дейнеко;

- керівник ФК «Авангард» (м. Мерефа) Анатолій Данніков.