Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк привітав колектив ГПУ «Шебелинкагазвидобування» з 65-річчям підприємства

Михайло Черняк привітав колектив ГПУ «Шебелинкагазвидобування» з 65-річчям підприємства

11 вересня заступник голови ХОДА відвідав найбільше газодобувне підприємство країни.

«Дозвольте привітати вас від імені голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Львовича Райніна. Ваше підприємство - лідер не просто в області, а лідер у всій країні, - підкреслив Михайло Черняк, звертаючись до співробітників газопромислового управління «Шебелинкагазвидобування». - Ми цінуємо те, що в нашому регіоні є подібне підприємство, яке не тільки має славну історію, але при цьому дуже активно бере участь у житті області. Ми завжди можемо на вас розраховувати. Ви завжди вирішуєте ті проблеми, які бере на себе ваше підприємство - будь то будівництво дороги або якісь соціальні програми. Це дуже цінне партнерство. Ми вас щиро поважаємо і зі свого боку намагаємося бути надійним партнером. У ваше професійне свято хочеться побажати вам здоров'я, удачі, щастя, а головне - миру, тому що мир сьогодні - це основне завдання, над яким ми працюємо».

Директор ГПУ «Шебелинкагазвидобування» ПАТ «Укргазвидобування» Юрій Фесенко нагадав, що рівно 65 років тому вдарив фонтан першої газової свердловини біля села Шебелинка.

«Дуже багато зроблено за цей час. Найголовніше - створений колектив однодумців, який працює досі - люди змінюються, традиції залишаються. За весь період роботи шебелінци добули 1 трильйон 200 мільярдів кубічних метрів газу, більше 14 мільйонів тонн нафти і газового конденсату. І на сьогодні ми є досі найбільшим газодобувним підприємством в Україні з рівнем видобутку 8 млрд кубометрів газу на рік», - підкреслив Юрій Фесенко.