Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємці – маховик економічних процесів, завдяки якому розвивається область. Юлія Світлична

Підприємці – маховик економічних процесів, завдяки якому розвивається область. Юлія Світлична

Заступник голови ХОДА нагородила найкращих підприємців Харківщини з нагоди їх професійного свята.

Відкриваючи урочистий прийом на честь Дня підприємця, Юлія Світлична висловила подяку та найтепліші побажання всім запрошеним від імені голови ХОДА Ігоря Райніна.

«Шановні представники малого та середнього бізнесу, на вас лежить велика відповідальність. Ви - той маховик всіх економічних процесів, на якому тримається і завдяки якому розвивається Харківська область. Саме на ваше сильне плече можна було опертися в часи військової агресії, саме відповідальні й патріотичні підприємці несли нелегку ношу в цей час. Ви продовжуєте надавати гуманітарну допомогу та все, що необхідно, волонтерам і військовим. За це вам велике спасибі. Ми рухаємося в Європу і розуміємо, що шлях нелегкий, що на нашу долю випало багато випробувань, але ви - ініціативні й заповзятливі люди - напористо йдете вперед. Не сумніваюся, що разом з вами ми наблизимося до того рівня життя, який ставимо собі за мету. Сьогодні я хотіла б подякувати вам за вашу працю і сказати велике спасибі від органів влади, від волонтерів та мешканців Харківської області, побажати вам успіху в бізнесі, прибутку, всього найкращого, щоб ваші діти жили в мирі й благополуччі», - сказала Юлія Світлична.

Також заступник голови ХОДА зауважила, що органи влади відкриті і готові до діалогу та спільної діяльності на благо розвитку Харківщини.

У свою чергу, голова регіональної ради підприємців у Харківській області Едуард Набока привітав колег зі святом і подякував обласній владі за ту допомогу й підтримку, які сьогодні надаються бізнесу в регіоні.

«За 8 років моєї роботи в раді підприємців ще не було настільки зрозумілих, відкритих і простих відносин з обласною адміністрацією. Сьогодні завдання бізнес-асоціації та влади полягає в тому, щоб максимально поширювати позитивну інформацію про людей нашої професії, щоб якомога більше громадян займалися підприємництвом, бо, насправді, це приведе до успіху нашу країну», - зазначив Едуард Набока.

Відповідно до розпорядження голови ХОДА Ігоря Райніна «Про нагородження відзнаками обласної державної адміністрації» за сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, вагомий  внесок у розвиток підприємницької діяльності та з нагоди Дня підприємця Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджені:

- директор ТОВ «Золоті сторінки» (м. Харків) Семен Ген;

- фізична особа-підприємець (Сахновщинський район) Олександр Пересипкін;

- генеральний директор ТОВ «М’ясокомбінат «М’ясний» (м. Харків) Олександр Скорик;

- директор «Top Fashion Group» (м. Харків) Євген Столпер;

- директор ВАТ «Восток» (Золочівський район) Євген Шатохін.

Подяку голови обласної державної адміністрації було висловлено:

- приватному підприємцю (Краснокутський район) Зінаїді Демиденко;

- начальнику відділу реклами та маркетингу ТОВ «Хай-Тек Медіа» (м. Харків) Олексію Киреєву;

- приватному підприємцю (Зачепилівський район) Тетяні Літвіновій;

 - начальнику відділу реклами та маркетингу ТРЦ «Французький бульвар» (м. Харків) Василю Нестерову;

 - фізичній особі-підприємцю (Балаклійський район) Ларисі Трубчаніновій.

Більше фото