Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На ремонт житлового фонду в Краснограді направлять 1,5 млн грн

На ремонт житлового фонду в Краснограді направлять 1,5 млн грн

Про це повідомив заступник голови обласної державної адміністрації Євгеній Шахненко.

Таку інформацію заступник голови ХОДА озвучив під час «кустового» засідання обласного штабу з організації підготовки господарського комплексу та об’єктів соціальної сфери районів та міст Харківської області до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2015/2016 років. У засіданні, яке відбулося 8 вересня в Краснограді, взяли участь керівники профільних департаментів ХОДА та представники Красноградського, Кегичівського, Зачепилівського, Сахновщинського, Первомайського, Нововодолазького, Валківського районів та міста Первомайський.

Як відзначив у ході засідання Євгеній Шахненко, в цілому підготовка до опалювального сезону у названих районах проходить відповідно до затверджених планів. Він наголосив на необхідності вирішити всі проблемні питання та забезпечити максимальний рівень готовності до 16 вересня, коли відбудеться обласна колегія, присвячена підготовці до осінньо-зимового періоду.

Зокрема, заступник голови ХОДА зазначив, що районне керівництво має укласти договори з місцевими сільгосппідприємствами щодо обслуговування доріг у зимовий період. Адже служба автомобільних доріг не в змозі забезпечити область необхідною кількістю сольових сумішей.

Також під час засідання піднімалися питання оформлення субсидій та створення ОСМД у районах.

Крім того, Євгеній Шахненко повідомив, що на ремонт покрівель трьох багатоквартирних будинків у Краснограді з обласного бюджету направили субвенцію у розмірі 1,5 млн грн. Ремонті роботи розпочнуться на наступному тижні, і до середини жовтня їх планують завершити.