Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін привітав переможців VII Міжнародного турніру з бадмінтону

Ігор Райнін привітав переможців VII Міжнародного турніру з бадмінтону

Етап Кубка Європи з бадмінтону «Babolat Kharkiv International-2015» проходив з 3 по 6 вересня у Палаці спорту «Локомотив» за підтримки Харківської облдержадміністрації.

На фіналі турніру був присутній голова ХОДА Ігор Райнін. Звертаючись до учасників та гостей змагань, він зазначив, що турнір такого рівня - чергове підтвердження того, що Харків був і залишається спортивною столицею України.

«Сьогодні цей турнір з бадмінтону - найбільший в Україні: у ньому беруть участь представники 24 країн. І це свідчить про те, що Харків залишається спортивною столицею України. Ми і далі будемо активно проводити в місті спортивні заходи, на які запрошуватимемо якомога більше учасників з різних країн. Спорт - це настрій, розвиток та імідж України. Спорт - це мир», - сказав Ігор Райнін.

На етап Кубка Європи з бадмінтону «Babolat Kharkiv International-2015» до Харкова з'їхалися 126 спортсменів з 24 країн Європи та Азії. Вперше у змаганнях взяли участь бадмінтоністи з Латвії, Люксембургу і Таїланду. Найсильнішим складом на турнір вийшла збірна України, основний кістяк якої складають харківські бадмінтоністи.

На турнірі були розіграні медалі в п'яти категоріях - одиночних і парних чоловічих і жіночих, а також міксті.

Перемогу в змаганнях здобув спортсмен зі Швеції. Друге місце дісталося британському бадминтонисту, третє – французькому.

Нагороди та рейтингові очки, зароблені на харківському етапі Кубка Європи, враховуватимуться при відборі на Олімпійські ігри, які пройдуть в Бразилії наступним літом.

Фото турніру