Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків’яни привезли медалі юніорського чемпіонату Європи з пляжного волейболу

Харків’яни привезли медалі юніорського чемпіонату Європи з пляжного волейболу

Гравці харківського «Локомотива» Олег Плотницький та Ілля Ковальов стали бронзовими призерами чемпіонату U-20, який пройшов у місті Ларнака, Кіпр.

Відзначившись «бронзою» на дорослому чемпіонаті Європи з пляжного волейболу, який в середині серпня відбувся в Швейцарії, Олег та Ілля відправилися до Кіпру на юніорський чемпіонат, де також стали бронзовими призерами.

На груповій стадії харків’яни впевнено переграли у двох сетах суперників з Данії, Фінляндії і Польщі та з першого місця вийшли з групи в чвертьфінал чемпіонату, де на них чекала зустріч з сербськими волейболістами. Але і їм не вдалося скласти українцям конкуренцію - Олег та Ілля перемогли сербів 2:0 (21:11, 21:14).

В півфіналі суперниками Плотницького та Ковальова стали норвежці, пройти яких, на жаль, не вдалося. Дует з Норвегії виграв матч 2:1 (21:14, 13:21, 15:11) і в підсумку завоював «золото» чемпіонату Європи, перемігши у фіналі французів.

В свою чергу, в бронзовому фіналі харків’яни знову зустрілися з фінами, та як і на груповому етапі обіграли суперників в двох сетах 2:0 (21:17, 21:13) та посіли третє місце.