Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині стартує програма підтримки підприємницьких ініціатив переселенців

На Харківщині стартує програма підтримки підприємницьких ініціатив переселенців

Презентація програми відбудеться 9 вересня об 11:00 за підтримки Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону ХОДА.

Під час інформаційної сесії буде презентовано Програму малих грантів ПРООН «Підтримка підприємництва серед ВПО і місцевого населення Донецької та Луганської областей», а також надане роз'яснення щодо конкурсної документації та умов грантового конкурсу.

В Харківській області брати участь у конкурсі на отримання грантів можуть громадяни, що мають статус внутрішньо переміщених осіб. Фінансування буде надаватися для відкриття, відновлення та розширення підприємницької діяльності. Максимально можлива сума гранту – 225 тисяч гривень. Прийом заявок завершується 25 вересня 2015 року. Також передбачено оголошення ще двох раундів конкурсу.

Місце проведення: зал засідань будівлі «Держпром» (пл. Свободи, 5, 2 поверх, 2 під'їзд - вхід через 1-й або 3-й під'їзди).

Реєстрація відбувається безпосередньо на місці (початок - о 10:30). Вхід - вільний.

Довідка. Програма малих грантів для започаткування або відновлення підприємницької діяльності оголошується в межах реалізації проектів «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні» та «Економічне і соціальне відновлення Донбасу», що впроваджуються ПРООН за фінансової підтримки Уряду Японії і в партнерстві з Урядом України, регіональною та місцевою владою. Загальний бюджет проектів – 11 млн 320 тис доларів США, з яких 1 млн 670 тис дол. США становлять гранти для розвитку підприємництва.