Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До уваги ЗМІ!

До уваги ЗМІ!

8 вересня з 10:30 до 11:00 відбудеться офіційний візит Координатора співпраці Німецького Червоного Хреста з національними товариствами Червоного Хреста Східної Європи та Центральної Азії Анни Бенке.

Цей проект (його бюджету – 1 млн євро), який проводить Міністерство закордонних справ Німеччини у партнерстві з Німецьким Червоним Хрестом та Товариством Червоного Хреста України, було урочисто відкрито в серпні цього року. Він спрямований на підтримку тимчасово переміщених осіб з Луганської та Донецької областей, які проживають на Харківщині. Близько 6 тисяч осіб найбільш вразливих категорій протягом семи місяців отримують допомогу у вигляді щомісячних ваучерів на 500 грн.

Протягом зустрічі буде проходити видача ваучерів тимчасово переміщеним особами, а також буде можливість взяти інтерв'ю у Анни Бенке, Костянтина Башкірова (голови Червоного Хреста Харківщини) і Олександра Жиленкова (регіонального координатора проекту), крім того, зняти отоварювання за ваучерами в супермаркеті.

Захід відбудеться в пункті видачі гуманітарної допомоги від Міністерства закордонних справ ФРН (вул. Клочківська, 65, супермаркет «Рост», 2 поверх).

Контактні телефони:

(057) 701-11-10 (Костянтин Башкіров, голова ХОО ТЧХУ)

Теги