Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

США планують розширювати інвестиційну діяльність на Харківщині

США планують розширювати інвестиційну діяльність на Харківщині

Про це повідомив Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт під час VII Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи».

Джеффрі Пайєтт зазначив лідерську роль голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна в організації такого масштабного міжнародного форуму та висловив надію на подальшу плідну співпрацю між Харківщиною та США.

«США мають солідну історію партнерських відносин з Харківською областю. Найбільш масштабний проект, який реалізується сьогодні, - це фінансування розробки установки джерела нейтронів, над якою працюють харківські вчені. Уряд США вклав у проект понад 70 млн дол. І це не межа, у нас великі плани на майбутнє»,- заявив Джеффрі Пайєтт.

Він повідомив, що восени Україну відвідає американська делегація, в якій будуть представники уряду і великих компаній. Джеффрі Пайєтт зазначив, що Харківська область має бути представлена на зустрічі з делегацією найкращим чином. 

«Ми вважаємо, що у Харківській області - величезний потенціал, і регіон впевнено рухається вперед», - підкреслив американський посол.

Фото форуму