Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Джеффрі Пайєтт відзначив успіхи Харківщини в науці, IT-сфері та сільському господарстві

Джеффрі Пайєтт відзначив успіхи Харківщини в науці, IT-сфері та сільському господарстві

За словами Надзвичайного і Повноважного Посла США в Україні, наш регіон сьогодні відіграє важливу роль в інтегруванні України в світову економіку.

Про це Джеффрі Пайєтт сказав 4 вересня під час роботи VІІ Міжнародного економічного форуму «ІННОВАЦІЇ. ІНВЕСТИЦІЇ. ХАРКІВСЬКІ ІНІЦІАТИВИ!».

«Для мене велике задоволення - брати участь у цьому заході. Дякую за прийом голові ХОДА Ігорю Райніну. Я, як посол США в Україні, з радістю бачу - наскільки віддане керівництво держави та обласних центрів прагненню людей. Українські лідери просуваються у напрямку важких економічних реформ, щоб наблизити Україну до обраного нею європейського майбутнього», - сказав посол у своєму вступному слові на форумі.

Джеффрі Пайєтт відзначив доречність проведення такого міжнародного заходу саме на Харківщині, адже, за його словами, область відома своєю індустріальною базою, науковими університетами, освіченою робочою силою та розвиненою IT-сферою. Зокрема, Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні відмітив збудовану в Харкові за останніми технологіями нейтронну установку, яка виробляє медичні ізотопи.

«Харківщина має розвинену співпрацю з американськими фірмами у банківській, авіаційній, сільськогосподарській, атомній та інших сферах», - додав Джеффрі Пайєтт.

Фото форуму