Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми маємо серйозний фундамент для бізнесу на Харківщині. Посол Королівства Нідерланди

Ми маємо серйозний фундамент для бізнесу на Харківщині. Посол Королівства Нідерланди

Таку заяву зробив Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерланди в Україні Кейс Ян Рене Кломпенхаувер у ході VII Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи».

Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерланди в Україні підкреслив, що йому приємно знову прибути до Харкова, цього разу - з приємною місією. Він нагадав, що мав багато візитів до регіону у зв’язку з роботою Пошукової місії після трагедії з літаком «Малайзійських авіаліній».

«За останній рік трагедія об’єднала нас емоційно. Хочу сказати, що я захоплений духом українців і регіональної адміністрації Харківської області, губернатора та його співслужбовців. Хочу висловити їм свою підтримку. Впевнений, що ми маємо серйозний фундамент для бізнесу тут».

Кейс Ян Рене Кломпенхаувер відмітив, що бачить багато викликів, що стоять перед Україною та, особливо, Харківським регіоном. «Харкову треба повністю оновити свою економіку, і зараз у вас є можливість використовувати угоду про асоціацію з ЄС».

Він також підкреслив, що в України є багато можливостей для розвитку, особливо, у сфері сільського господарства.

«Багато голландських компаній уже присутні тут, і ми хочемо рухатися далі», - наголосив Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерланди в Україні.

Фото форуму