Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична привітала майбутніх фармацевтів з Днем знань

Юлія Світлична привітала майбутніх фармацевтів з Днем знань

31 серпня заступник голови Харківської облдержадміністрації взяла учать у посвяченні в студенти першокурсників Національного фармацевтичного університету України та Коледжу НФаУ.

Вітаючи першокурсників з початком нового навчального року, Юлія Світлична підкреслила, що вони отримали прекрасну можливість вчитися в унікальному виші.

«Ваш навчальний заклад – єдиний профільний фармацевтичний учбовий заклад в Україні. У 2015 році він посів перше місце серед галузевих ВНЗ України за рейтингами Міністерства охорони здоров’я», - зазначила заступник голови ХОДА.

Вона наголосила, що країні сьогодні необхідна освічена та цілеспрямована молодь, яка будуватиме нове громадянське суспільство.

«Ви подолали перший етап на шляху становлення фахівців, якими ви станете через кілька років. Ви – еліта нації, яка через кілька років буде керувати країною. Ваша працьовитість, освіченість, ентузіазм та патріотизм стануть запорукою громадянського суспільства, - звернулася до студентів Юлія Світлична. - Разом з вами ми будемо впроваджувати ті реформи, які сьогодні реалізуються в Україні, і той курс євроінтеграції, який взяв Президент України Петро Порошенко».

Лави студентів Національного фармацевтичного університету в цьому році поповнили понад 3000 першокурсників.