Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ХНУРЕ проведе квест для першокурсників

ХНУРЕ проведе квест для першокурсників

Церемонія відкриття квесту відбудеться 5 вересня о 9:00 на стадіоні ХНУРЕ (по вул.Серповій, навпроти головного корпусу).

За спеціально підготовленим маршрутом учасники квесту подорожуватимуть університетом, познайомляться з його структурними підрозділами, історичними та популярними серед студентів місцями, розгадуватимуть загадки, братимуть участь у конкурсах і просто весело проводитимуть святковий день.

«Команда (а командами будуть навчальні групи), яка розгадає всі загадки і пройде всі конкурси на вищу оцінку, буде нагороджена цінними призами від спонсорів», - обіцяють організатори.

Урочиста церемонія нагородження переможців та призерів квесту відбудеться о 12:00, в актовому залі ХНУРЕ.

Довідка. Організатором квесту є орган студентського самоврядування ХНУРЕ – Студентський сенат, за підтримки ректорату. У квесті будуть задіяні понад 1000 студентів-першокурсників, куратори навчальних груп, понад 20 структурних підрозділів університету та студенти-волонтери Студентського сенату.

Контактна інформація: Євген Сакало - помічник ректора (050 576 99 99), Олександр Анциферов - представник Студентського сенату (095 110 30 35).