Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З 1 вересня пасажири швидкісних поїздів матимуть змогу користуватися Wi-Fi

З 1 вересня пасажири швидкісних поїздів матимуть змогу користуватися Wi-Fi

Роботи з монтажу відповідного обладнання завершилися наприкінці серпня, а в перших трьох поїздах Wi-Fi з’явився наприкінці липня.

Відтепер в усіх 10 електропоїздах виробництва компанії Hyundai Rotem, 2 поїздах «Тарпан» та 2 поїздах локомотивної тяги виробництва ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» пасажири можуть скористатися послугою WI-FI доступу до мережі Інтернет. Про це повідомляє урядовий портал.

Усі пасажири швидкісних поїздів Інтерсіті+ та Інтерсіті завдяки новій послузі можуть переглядати новини, спілкуватися з бізнес-партнерами чи друзями тощо.

Запровадження цієї інноваційної послуги є ще одним  кроком удосконалення сервісу і стане додатковою конкурентною перевагою швидкісних поїздів перед іншими видами транспорту, адже відтепер пасажири мають можливість ефективно використовувати час подорожі, постійно залишаючись на зв’язку, обіцяють в Українській залізничній швидкісній компанії.

Це досвід, перейнятий від провідних європейських перевізників. Так, послуга Wi-Fi доступу до мережі Інтернет у вагонах денних швидкісних пасажирських поїздів, що курсують на теренах Європи, надається в поїздах Thalys (Німеччина, Бельгія, Франція), ІСЕ (Німеччина), Super City (Чехія) тощо.