Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Києві продемонструють новітні розробки у сфері енергозбереження

У Києві продемонструють новітні розробки у сфері енергозбереження

З 10 по 13 листопада під патронатом Держагенства з енергоефективності та енергозбереження пройде VIII Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність. Відновлювальна енергетика - 2015».

У ході заходу провідні світові та українські компанії продемонструють сучасні енергозберігаючі технології, новітні розробки та обладнання у сфері гідро-, вітро-, сонячної та геотермальної енергетики.

Одночасно пройде також VII Міжнародний інвестиційний бізнес-форум з питань енергоефективності та відновлювальної енергетики. Захід присвячений темі ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів, енергозбереження, розвитку відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива. У рамках форуму відбудуться дискусії та семінари на тему законодавчих ініціатив у сфері енергоефективності та популяризації питань енергозбереження та відновлюваної енергетики.

Довідка. З питань участі у форумі можна звертатися до Держенергоефективності за телефоном: +38 044 590 59 60 і e-mail: saeepressa@gmail.com. З питань участі у виставці звертатися до Міжнародного виставкового центру за телефонами: +38 044 201 11 59; 201 11 66 і e-mail: energo@iec-expo.com.ua.