Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Краснокутському районі відремонтували підлоги в пологовому відділенні ЦРЛ та обладнали меблями школу

У Краснокутському районі відремонтували підлоги в пологовому відділенні ЦРЛ та обладнали меблями школу

Про це повідомила заступник голови ХОДА Юлія Світлична в ході святкових заходів, що пройшли на Краснокутчині. Обидва проблемних питання місцеві мешканці озвучили Ігорю Райніну під час його робочого візиту до району 14 серпня.

22 серпня заступник голови Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична взяла участь в урочистих заходах, присвячених Дню незалежності, Дню Державного Прапора та Дню визволення Краснокутського району від німецько-фашистських загарбників.

Вітаючи мешканців району зі святами, Юлія Світлична зазначила: незважаючи на те, що останній рік був дуже складним для України, в країні відбуваються позитивні зміни. «Ще 4 роки тому не так багато наших земляків знали слова гімну України, в країні було мало людей, у яких вдома зберігався б державний прапор. Тепер це дійсно символи нашої єдності і державності, - підкреслила заступник голови ХОДА. - Держава починається з кожного з нас. Коли кожен зрозуміє, що на ньому лежить відповідальність за завтрашній день наших дітей, тоді ми зможемо побудувати по-справжньому європейську, багату державу».

Також Юлія Світлична акцентувала увагу на злагодженій роботі нинішнього обласного та районного керівництва. «Обіцянки, які дають сьогодні обласна та районна влада, - не порожні слова. Так, за підсумками зустрічі з активом, яка відбулася в Краснокутську всього тиждень тому, були визначені найбільш проблемні питання району, і голова обласної державної адміністрації Ігор Райнін негайно приступив до їх вирішення», - повідомила Юлія Світлична.

Зокрема, на минулій зустрічі було піднято питання про ремонт підлог у пологовому відділенні ЦРЛ - і роботи вже виконали. Також до голови ХОДА звертався настоятель храму в селі Пархомівка з проханням обладнати партами та стільцями приходську школу, і це прохання Ігор Райнін вже виконав.

«Крім того, прийнято рішення про виділення з бюджету області на найближчій сесії облради коштів на ремонт доріг в районі, Будинку культури, водопроводу на території Рябоконевської та Колонтаївської сільських рад, на покупку шкільного автобуса», - розповіла Юлія Світлична.

У ході урочистостей вона передала району спільний з Харківською обласною організацією Червоного Хреста подарунок - рентген-апарат для ЦРЛ.

Також Юлія Світлична нагородила Почесною грамотою Харківської обласної державної адміністрації за значні досягнення у виробництві сільськогосподарської продукції та відтворенні галузі тваринництва та з нагоди святкування Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України Олександра Ахтирченка - заступника директора з виробничих питань Державного підприємства «Дослідне господарство «Пархомівське» Інституту овочівництва і баштанництва НААН України. Подяку голови Харківської обласної державної адміністрації за волонтерську діяльність в організації матеріальної і моральної підтримки учасників антитерористичної операції, що проходить на сході України, особисту мужність, патріотизм та активну громадянську позицію та з нагоди святкування Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України отримала підприємець Вікторія Рафальська.