Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Більше ніж 5,5 тисяч дітлахів соціально незахищених категорій відпочили у дитячих таборах за кошти обласного бюджету

Більше ніж 5,5 тисяч дітлахів соціально незахищених категорій відпочили у дитячих таборах за кошти обласного бюджету

Напередодні ще 180 дітей області, які потребують соціальної підтримки, отримали від ХОДА безкоштовні путівки до Дитячого закладу санаторного типу «Таврія», що в м. Скадовськ на Херсонщині.

В цьому році за кошти обласного бюджету безкоштовно оздоровлені в дитячих закладах області та в здравницях на узбережжях Чорного та Азовського морів, українських Карпат 5645 дітей соціально незахищених категорій, що в 2,5 рази більше кількості дітей, оздоровлених торік (2255 дітей).

На сьогодні вже всі путівки реалізовані, повідомляють у Департаменті у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації.

Довідка. Безкоштовно на оздоровлення в умовах стаціонарних закладів на літні зміни було направлено до таборів області 2745 дітей і за межі області - 2900 дітей (2000 дітей - м. Скадовськ Херсонської обл., 400 дітей - смт Славське Львівської обл., 500 дітей – смт Кирилівка Запорізької обл.).

Всього,  станом на 25 серпня, оздоровленням та відпочинком охоплено 196 тис. 726 дітей області, або 83% від загальної кількості дітей шкільного віку в області (236 тис.541 дитина).