Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Щирість помислів і дій - ось що визначає патріота рідної землі. Ігор Райнін

Щирість помислів і дій - ось що визначає патріота рідної землі. Ігор Райнін

23 серпня голова Харківської облдержадміністрації взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Державного Прапора.

Вітаючи земляків з Днем прапора, Ігор Райнін зазначив, що сьогодні це свято важливе як ніколи раніше.

«За останні півтора роки ми по-справжньому згуртувалися. Ворог, який хотів розділити нас за принципом «розділяй і володарюй», об'єднав нас. І тепер від Слобожанщини до Галичини, від Сіверщини до Азова ми - єдиний народ. Україна довела, що у патріотизму немає мовних ознак. Щирість помислів і дій - ось що визначає патріота рідної землі», - підкреслив голова ХОДА.

У ході урочистих заходів Ігор Райнін поспілкувався з бійцями АТО, відзначивши їх неоціненний внесок у цілісність і незалежність України.

«Зараз наші бійці обороняють рубежі єдиної України, щоб ми могли мирно жити і працювати на благо країни», - зазначив голова ХОДА.

Він підкреслив, що сьогодні керівництво країни - президент, уряд і парламентська більшість - а також місцеві органи влади, єдині у своєму прагненні добитися процвітання України та спільними зусиллями працюють над реалізацією масштабних реформ.

«Так само, як український прапор підніметься над звільненими Донбасом, Азовом і Кримом, ми піднімемо його над досягненнями в економіці та соціальній сфері країни», - сказав Ігор Райнін.

Більше фото