Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дорогі харків'яни!

Дорогі харків'яни!

З усіх святкових дат календаря 23 серпня - день особливий. Це складно зрозуміти і пояснити мешканцям інших міст, але для тих, хто народився й прожив життя в Харкові, 23 серпня - мабуть, головне свято.

Це не просто День визволення Харкова від німецько-фашистських загарбників. Це - справжній День Міста. Це день найглибшої вдячності ветеранам війни за їх безсмертний подвиг і день гордості за наш улюблений Харків, за кожного нашого земляка, який прославив рідний край. Це день, коли нас усіх об'єднує любов до нашої Батьківщини - до вуличок і площ, парків і храмів, до нашого Харкова.

Дорогі земляки! Вітаю вас із Днем нашого міста! Упевнений, що не потрібно навіть переконувати нікого в тому, що саме у нас, тут, у Харкові, живуть найнезвичайніші люди в Україні. Активні, небайдужі, інтелектуальні, підприємливі - люди, якими пишається країна і на яких вона тримається.

Як корінний харків'янин, знаю, наскільки сильні в нас гордість за рідне місто, прагнення зробити Харків центром життя України. І я переконаний: так і буде. Сьогодні саме Харків - у авангарді реформ, ми першими впроваджуємо нововведення, ми активно розвиваємо міжнародне співробітництво. Наші спортсмени гідно захищають честь України на змаганнях у всьому світі. Харків завжди був і залишається науковим, освітнім і промисловим центром країни. Крім того, зараз наше місто стало центром допомоги переселенцям і однимз головних центрів українського волонтерського руху. У кожного з нас є свої причини пишатися Харковом, а для любові до нього причини не потрібні. Ця любов до рідного міста і робить нас справжніми харків'янами.

У цей день я хочу побажати всім нам здоров'я, щастя, успіхів у всіх починаннях та мирного неба над головою. Зі святом, дорогі земляки!

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін