Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Власники квартир у харківському довгобуді звернулися за допомогою до Євгенія Шахненка

Власники квартир у харківському довгобуді звернулися за допомогою до Євгенія Шахненка

21 серпня заступник голови Харківської облдержадміністрації провів особистий прийом громадян.

Громадяни, які прийшли на прийом, в основному, зверталися до Євгенія Шахненка за допомогою у вирішенні житлово-комунальних та соціально-побутових питань.

Група харків'ян звернулася до заступника голови облдержадміністрації з питання незавершеного будівництва будинку по пр. Героїв Сталінграду. Близько 200 сімей заплатили за квартири в будинку, що споруджувався, але забудовник вже кілька років не може закінчити будівництво.

«На жаль, у нас є в Харкові кілька таких об'єктів, де люди заплатили за квартири, а отримати їх не можуть роками. Єдине ефективне рішення в такому випадку - подавати до суду, - зазначив Євгеній Шахненко. - Ми, зі свого боку, підключимося до вирішення цієї проблеми. Це питання вивчить Департамент містобудування та архітектури ХОДА, також ми звернемося з проханням про перевірки до ДАБК і прокуратури. Крім того, при необхідності, вам допоможуть фахівці нашого юридичного департаменту».

Мешканець Валок розповів заступнику керівника ХОДА про затримки зарплати співробітникам комунальних підприємств, про відключення від газопостачання малозабезпечених мешканцыв та інші проблеми району. Євгеній Шахненко обіцяв розібратися в усіх піднятих питаннях і дати відповідь на найближчому виїзному прийомі громадян у Валках уже в перших числах вересня.

Також на прийом до Євгенія Шахненка прийшла мешканка Великобурлуцького району, яка раніше зверталася до нього з питання ремонту дороги Старий Салтів-Приколотне. Вона передала Євгенію Шахненку подяку від мешканців району за початок ремонтних робіт на проїжджій частині. Заступник глави ХОДА повідомив, що дорогу продовжать ремонтувати: з наступного тижня роботи почнуться на ділянці з боку Великого Бурлука.

Усі, хто прийшов на прийом до Євгенія Шахненка, отримали, за необхідності, консультації від керівників профільних департаментів ХОДА.