Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична взяла участь у легкоатлетичному марафоні «Визволення»

Юлія Світлична взяла участь у легкоатлетичному марафоні «Визволення»

16 серпня близько 5000 людей пробігли вулицями Харкова кілька різних дистанцій: марафон, напівмарафон, 10 км і 3 км.

Учасники забігу стартували і фінішували на стадіоні «Динамо». Заступник голови Харківської облдержадміністрації разом з харків'янами пробігла дистанцію 10 км.

«Я не готувалася до цього марафону спеціально, але, коли дозволяє час, бігаю вранці, - розповіла Юлія Світлична. - Бажання зійти з дистанції не було, я знала, що витримаю».

Заступник голови ХОДА підкреслила: обладміністрація підтримує розвиток спорту в Харківській області і запросила всіх харків'ян брати участь у спортивних подіях, які проходять в регіоні.

«Ми повернули в Харківську область спорт і масові заходи. У нас проходив турнір з боксу і чемпіонат України з боротьби, нам вдалося вирішити питання, щоб команда «Металіст» знову грала в Харкові, - нагадала Юлія Світлична. - Хочу всім побажати: вставайте з диванів і приєднуйтесь до спортивних заходів - таких, як сьогоднішній марафон. Спорт дисциплінує і вчить добиватися поставлених цілей».

За інформацією організаторів легкоатлетичного марафону «Визволення», в черговому забігу взяли участь харків'яни різного віку: найстаршому з бігунів - 94 роки, а наймолодшому - 5.

Більше фото