Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

«Золота лучниця» Олена Борисенко подякувала Ігорю Райніну за можливість поїхати на чемпіонат світу у Данію

«Золота лучниця» Олена Борисенко подякувала Ігорю Райніну за можливість поїхати на чемпіонат світу у Данію

Харківська спортсменка привезла додому першу в історії українського спорту медаль Чемпіонату світу зі стрільби з блочного луку

Олена Борисенко її завоювала у складі збірної України в командних змаганнях.

5 серпня відбулася урочиста зустріч директора Департаменту у справах молоді та спорту Харківської облдержадміністрації Віталія Кириленка з чемпіонкою та її тренером Віктором Галазюком. Віталій Кириленко привітав спортсменку та її тренера від імені голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна.

«У стрільби з лука в Харкові - давні та славні традиції. Виступ Олени на чемпіонаті світу підтверджує, що ми не тільки найсильніші в Україні, а ще - найсильніші у світі. Напередодні змагань виникли фінансові труднощі, та збірна України могла зовсім не потрапити на чемпіонат у Данію. Але ми знайшли можливість профінансувати поїздку нашої спортсменки на чемпіонат світу, та, можливо, до цієї перемоги Харківська облдержадміністрація і Департамент у справах молоді та спорту причетні в повному обсязі», - зазначив Віталій Кириленко.

Олена Борисенко подякувала Ігорю Райніну та Віталію Кириленку за підтримку та пообіцяла радувати своїми перемогами і надалі.

«Не втомлюся дякувати губернатору Харківської області Ігорю Райніну та директору Департаменту у справах молоді та спорту Віталію Кириленку за можливість поїхати на чемпіонат світу і завоювати там перше світове «золото» в історії української стрільби з блочного лука. Харків став для мене опорою на цьому чемпіонаті світу. Я щаслива, що почала стріляти з лука саме в цьому прекрасному місті з такими чудовими людьми», - поділилася Олена.