Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Міноборони оголосило конкурс щодо закупівлі квартир для військовослужбовців на Харківщині

Міноборони оголосило конкурс щодо закупівлі квартир для військовослужбовців на Харківщині

Розкриття конкурсних пропозицій буде здійснено 10 серпня о 14:30.

Як повідомляють в міністерстві, для військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей планується закупити до 50 квартир у Харкові та до 30 квартир у Чугуєві на вторинному ринку (готове житло).

Закупівля квартир здійснюється за умови наявності оформлених у відповідності до чинного законодавства документів про право власності та 100%-ї готовності до заселення з підключенням мереж за постійною схемою.

Детальна інформація стосовно проведення конкурсу розміщена та оприлюднена на офіційному веб-сайті Міністерства оборони України, а також 31 липня 2015 року опублікована в газеті «Народна армія».

За роз’ясненнями та з питаннями можна звернутися до Департаменту капітального будівництва Міноборони за тел./факсом (044) 226-30-03.

Довідка. Закупівля (придбання) житла здійснюється відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на будівництво (придбання) житла для військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, затвердженого постановою Кабміну № 147 від 16 лютого 2011 р. та за рахунок бюджетних коштів, що передбачені в державному бюджеті на фінансування Збройних Сил України в 2015 році.