Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Трасу Чугуїв-Куп’янськ-Мілове приведуть у нормальний стан до зими

Трасу Чугуїв-Куп’янськ-Мілове приведуть у нормальний стан до зими

Темпи ремонту дороги залежатимуть від своєчасного надходження обіцяного Кабміном фінансування, пояснив начальник Служби автомобільних доріг у Харківської області Євген Зражевець.

«Необхідність ремонту траси Чугуїв-Мілове постійно підкреслював голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін. Він неодноразово звертався до Кабміну з проханнями виділити кошти на проведення робіт на цій дорозі», - підкреслив Євген Зражевець.

У результаті уряд прийняв рішення направити на ремонт траси 90 мільйонів гривень, при цьому харківським дорожникам було поставлено завдання привести дорогу в нормальний стан до зими. «Тепер темпи ремонту будуть залежати від своєчасного надходження цього фінансування», - зазначив начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області.

Він також повідомив: на цей час на дорогах області триває поточний ремонт. Станом на 30 липня, до ладу привели близько 140 тис. квадратних метрів покриття, в тому числі на дорогах державного значення - більше 100 тис. кв.м, на місцевих - майже 38 тис. кв.м.

«Вважаю, що зараз ми робимо максимум можливого. Багато в чому такі темпи робіт досягнуті завдяки твердій і принципової позиції керівництва області», - зазначив начальник обласної Служби автомобільних доріг.

Євген Зражевець навів статистичні дані щодо виконаних робіт. Так, з початку року встановлено та замінено 1151 дорожніх знаків, 824 сигнальних стовпчика, виконані роботи з ремонту транспортного огородження бар'єрного типу протяжністю 6,25 км. За сім місяців поточного року сміття прибрали майже на 300 км узбіччя автошляхів.

Довідка. Минулого тижня були виконані роботи на дорогах державного значення Київ-Харків-Довжанський (у тому числі по м. Ізюм), Мерефа-Лозова-Павлоград, Чугуїв-Мілове, Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта, Коломак-Шелестове-Колонтаєв, Харків-Вовчанськ-КПП «Чугунівка», Чугуїв-Печеніги-Великий Бурлук.

Також ремонт проводився на місцевих дорогах: Сахновщина-Дубові Гряди», Красноград-Письмаківка-Рунівщина, Кам'яна Яруга-Веденка-Тернова», Водяне-Різуненкове», п-д до с.Фескі, п-д до с. Рай-Оленівка, п-д до с. Ржавець та інших.