Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Мобілізовані новобранці поповнили лави військових правоохоронців у Чугуївському гарнізоні

Мобілізовані новобранці поповнили лави військових правоохоронців у Чугуївському гарнізоні

У Харкові декілька десятків військовослужбовців зонального відділу Військової служби правопорядку (ВСП) у Збройних Силах України урочисто склали військову Присягу на вірність Українському народові.

 

 

 

 

 

 

«Усі хлопці були призвані до армійських лав в рамках шостої хвилі мобілізації. При цьому більшість з них добровільно прийшли до райвійськкоматів. Тим самим вони довели, що не належать до так званих «диванних патріотів». До цього часу новобранці успішно пройшли спеціальний курс підготовки на полігонах, а також вивчили специфіку служби у ВСП. Зі складанням присяги вони стали повноправними членами нашого колективу і посилили наш потенціал», - зауважив начальник Харківського зонального відділу ВСП полковник Олександр Леонченко.

Вже сьогодні молоді воїни приступлять до виконання важливих завдань у Чугуївському гарнізоні.

До речі, близько 90% офіцерів та військовослужбовців-контрактників Харківського зонального відділу ВСП мають досвід служби у зоні проведення АТО чи у складі миротворчих місій. Тому хлопці, які прибували в рамках чергових хвиль мобілізацій, швидко опановували військову справу і долучалися до забезпечення правопорядку в Харківській області.