Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Коломацькому районі привели до ладу кілька доріг, на черзі - ремонт шляхів до Чутового та Краснокутська

У Коломацькому районі привели до ладу кілька доріг, на черзі - ремонт шляхів до Чутового та Краснокутська

Начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець відзвітував про ремонтні роботи, які були заплановані та вже виконані в Коломацькому районі, перед місцевим активом і головою ХОДА Ігорем Райніним.

«Виробничий план ми почали активно виконувати протягом останнього місяця, - зазначив Євген Зражевець. - В'їзд до Коломаку перетворився за останній тиждень - ми зробили ямковий ремонт, розмітку, змінили місток і під'їзд до церкви, також ми провели ямковий ремонт на дорозі до Шелестового. У найближчих планах - ремонт виїзду на Чутове через Різуненкове, а також проведення якісного ремонту, який необхідний, щоб з'єднати Коломацький район з Краснокутським».
Також начальник обласної Служби автомобільних доріг повідомив, що відповідно до рішення Кабінету Міністрів України до плану капітального ремонту внесено дорогу Київ-Харків-Довжанський. 

«Місяць тому нас викреслили з плану, але завдяки принциповій позиції Ігоря Львовича, ряду листів, нарад і жорстких розмов, минулого тижня капітальний ремонт дороги знову включили до цього протоколу. Ми гарантуємо, що в найближчі два місяці стан доріг принципово зміниться», - заявив Євген Зражевець.

Він також повідомив, що для ремонту доріг місцевого значення планують залучати співфінансування комерційних компаній, що працюють у районах. Зокрема, в Коломацькому районі мова йде про підприємства агросектору та компанії, що займаються газовидобуванням.

«Ми підійшли до тієї точки, коли далі відступати нікуди, в цих проектах повинні брати участь всі. Тому є нагальне прохання до тих фірм, які займаються серйозним бізнесом: брати участь у ремонті доріг. Це комплексна задача, яку ми так чи інакше виконаємо до вересня-жовтня», - підсумував Євген Зражевець. 

Більше фото