Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін розповів - які ремонти та реконструкції проведуть у Коломацькому районі

Ігор Райнін розповів - які ремонти та реконструкції проведуть у Коломацькому районі

Про найближчі плани щодо фінансування району голова Харківської облдержадміністрації повідомив на зборах місцевого адміністративно-господарського активу.

«Бюджет Коломацького району за перше півріччя 2015 року склав 16 мільйонів гривень, торік він був 8 мільйонів. Бюджет перевиконаний вдвоє. Я вважаю, що це і є справжній патріотизм. Вісім тисяч мешканців району показують всій області, як потрібно працювати», - підкреслив керівник ХОДА.
Він уточнив, що загальна субвенція, виділена з бюджету області Коломацькому району в цьому році, становить 17 млн грн, ще 2 млн сюди направлять з державного бюджету. «Суми невеликі, є обмеженість ресурсів, але в 2014 році це було трохи більше 10 мільйонів гривень», - зазначив Ігор Райнін. 

Кошти, що виділяються району з бюджету області, в першу чергу, будуть спрямовані на проведення ремонтних робіт на об'єктах соціально-гуманітарної сфери та ЖКГ.

«1 мільйон гривень виділено на ремонт, спрямований на енергозбереження у навчально-виховному комплексі в Коломаці. Роботи найближчим часом розпочнуться. Також у рамках міні-проектів «Разом у майбутнє» в 2015 році в Коломацькому районі на реконструкції та ремонти обласною адміністрацією було виділено понад 310 тис. грн», - повідомив голова обладміністрації.

Заступник голови ХОДА Юлія Світлична уточнила, що виділені кошти будуть спрямовані на наступні цілі:

- заміна вікон в Коломацькому навчально-виховному комплексі - 99 тис. грн;
- придбання модульного комплексу «Спорт» і спортивних матів для Шелестівського навчально-виховного комплексу - 37 тис. грн;
- заміна вікон у спортивному залі Шелестівського навчально-виховного комплексу - 46 тис. грн;
- заміна вікон в Резуненківському навчально-виховному комплексі - 65 тис. грн;
- ремонт приміщення, придбання обладнання та комп'ютера для клубу соціального спілкування в Коломацькому районі - 45 тис. грн;
- створення інтернет-сайту, придбання комп'ютерів та комплектуючих, устаткування, приміщення з меблями в Центрі надання громадських послуг для населення Коломацького району - 17,5 тис. грн.

За інформацією Юлії Світличної, роботи розпочнуться вже найближчим часом, а завершити їх планують до листопада 2015 року. 

Більше фото