Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Про стан навколишнього природного середовища в регіоні можна дізнатись у Екологічному паспорті

Про стан навколишнього природного середовища в регіоні можна дізнатись у Екологічному паспорті

Як повідомляють у Департаменті екології та природних ресурсів ХОДА, з метою забезпечення інформування населення про стан навколишнього природного середовища області розроблено Екологічний паспорт Харківщини за 2014 рік. Екологічний паспорт регіону розробляється щорічно. В ньому наводяться систематизовані офіційні дані щодо стану навколишнього природного середовища з характеристиками повітряного басейну, водних об’єктів, земельних ресурсів, рослинного і тваринного світу, а також проводиться аналіз стану і використання природних ресурсів у порівнянні з попередніми роками. В матеріалах Екологічного паспорту знайшли відображення фізико-географічна та загальна характеристика області, чисельність населення, характеристика виробничого комплексу, поводження з відходами виробництва та побутовими відходами, місця їх видалення, формування екологічної мережі.

З метою вільного доступу до інформації про стан навколишнього природного середовища регіону Екологічний паспорт розміщено на офіційному сайті Департаменту екології та природних ресурсів Харківської обласної державної адміністрації.

Довідка. Форму «Екологічного паспорту регіону» затверджено наказом Міністерства екології та природних ресурсів України від 23 травня 2014 року № 162.