Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін привітав «Металіст» з переможним стартом сезону

Ігор Райнін привітав «Металіст» з переможним стартом сезону

«Харківські футболісти черговий раз підтвердили свою майстерність і волю до перемоги в матчі зі львівськими «Карпатами», - так голова Харківської облдержадміністрації оцінив результати суботнього матчу ФК «Металіст». У першій грі нового футбольного сезону на рідному полі харків'яни обіграли львів'ян з рахунком 2:0. Дублем відзначився Володимир Прийомов. Вітаючи команду з перемогою, Ігор Райнін підкреслив, що цей матч був знаковим для Олександра Севідова - сотим на посаді головного тренера клубу вищого дивізіону. 

«Ми зустрічалися з Олександром Севідовим напередодні матчу. Я побачив його бойовий настрій, готовність працювати з командою та для команди. Почув те, на що розраховував: що футболісти зроблять все для перемоги і обов'язково порадують харків'ян. Так що результат матчу, з моєї точки зору, є абсолютно закономірним», - сказав Ігор Райнін.

Він також зазначив, що як і раніше одним із ключових питань для керівництва області залишається безпека під час масових і спортивних заходів. Керівник ХОДА підкреслив: проведена в цьому напрямку робота дозволила, зокрема, повернути до Харкова «великий» футбол. У новому сезоні домашні матчі «Металіст» проводитиме на рідному стадіоні.