Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові нагородили лідерів молодіжного руху регіону

У Харкові нагородили лідерів молодіжного руху регіону

Сьогодні, 16 липня, відбулося нагородження переможців та лауреатів щорічного обласного фестивалю «Молодіжний лідер року». В цей день лідери молодіжного руху отримали грамоти та подяки ХОДА. Від імені голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна присутніх привітав директор Департаменту масових комунікацій ХОДА Михайло Черняк. «Молодь - це цвіт нації, це майбутнє країни. Дуже приємно, що сьогодні молоді люди Харківщини займають активну життєву позицію, очолюють громадський рух, допомагають бійцям АТО і тимчасовим переселенцям з Донбасу, активно проявляють себе в науковому, спортивному та культурному житті регіону. Ми віримо, що нам і вам вдасться змінити життя на краще», - сказав Михайло Черняк. 

За сумлінну працю, активну громадську діяльність, вагомий особистий внесок у вирішення питань державної молодіжної політики та з нагоди Дня молоді грамоти та подяки від облдержадміністрації вручили дев'яти молодим людям. Список можна подивитися тут.

Переможцем фестивалю в номінації «Журналіст і тележурналіст» стала редактор творчої групи «Максимум» ХОДТРК Ганна Шевчик.

Переможцями також стали:

- у номінації «Культура і народна творчість»: студентка 1 курсу філологічного факультету ХНУ ім. Каразіна Олександра Ломака;

- у номінації «Державна служба»: начальник організаційного відділу апарату Сахновщинської РДА Юрій Роденко;

- у номінації «Соціальна робота»: психолог центру для підлітків з ризикованою поведінкою «Компас» Марина Шевельова;

- у номінації «Позашкільна освіта»: методист Дворічанського центру дитячої та юнацької творчості Марія Литовченко;

- у номінації «Фізична культура і спорт»: багаторазова чемпіонка України з легкої атлетики, рекордсменка Марина Килипко;

- у номінації «Сільське господарство і робота агропромислового комплексу»: головний економіст ТОВ «Близнюківський комбінат хлібопродуктів» Ірина Луньова.

«Це фестиваль, який виділяє людей активних з патріотичною позицією. Кожен з них у своїй сфері є орієнтиром, на який, ми сподіваємося, буде рівнятися все молоде покоління», - зазначив Михайло Черняк.

Довідка. Фестиваль «Молодіжний лідер року» проводиться Харківським обласним центром молоді за сприяння Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА. Мета фестивалю - підтримати і заохотити молодіжних лідерів, які сприяють створенню соціально-економічних, політичних, організаційних, правових умов та гарантій для життєвого самовизначення інтелектуального, морального, фізичного розвитку молоді.

Цього року на звання «Молодіжний лідер року», яке присуджується за вагомі досягнення у різних сферах діяльності претендували 75 кандидатур з різних районів Харківської області.