Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вихованці Комаровського будинку-інтернату поспілкувалися з учасниками автопробігу

Вихованці Комаровського будинку-інтернату поспілкувалися з учасниками автопробігу

Комаровський дитячий будинок-інтернат, який знаходиться в Харківському районі, відвідали учасники автопробігу «Smotra Run-2015, з любов'ю до дітей». Дітям вони привезли солодкі подарунки, канцелярські товари та комп'ютер для перегляду мультфільмів. Також учасники автопробігу покатали вихованців інтернату на своїх машинах. Про це повідомили в Департаменті соціального захисту населення ХОДА. Як розповів директор Комаровського дитячого будинку-інтернату Євген Усов, автомобілісти влаштували справжнє свято для дітей. Вони підготували захоплюючу програму - конкурси, загадки та інші розваги. «Все пройшло дружно і весело. Діти змогли продемонструвати свої таланти. Такі заходи позитивно впливають на наших вихованців - діти не перебувають в ізоляції, вони спілкуються, знайомляться, що вкрай важливо», - зазначив Євген Усов. 

Також він додав, що в дитячому будинку-інтернаті зараз проживає 105 хлопчиків, тому саме катання на автомобілях найбільш їм сподобалося і запам'яталося.

Довідка. Всеукраїнський автопробіг «Smotra Run-2015, з любов'ю до дітей» вже вп'яте проходить в Україні. На цей раз в автопробігу беруть участь 10 автомобілів (40-45 чоловік). Почався він 11 липня в Києві. Автомобілісти відвідають, окрім Харкова, такі міста як Полтава, Дніпропетровськ, Миколаїв, Херсон і Одесу. Скрізь вони заїжджають до дитячих будинків, де дарують подарунки. По закінченні пробігу автомобілісти створють документальний фільм, який доступний для перегляду на усіх інтернет-ресурсах.