Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

З підприємцями Харківського району обговорили вимоги належного використання природних ресурсів

З підприємцями Харківського району обговорили вимоги належного використання природних ресурсів

Відповідно до затвердженого заступником голови обласної державної адміністрації Євгенієм Шахненком плану-графіку в великій залі Харківської районної державної адміністрації керівництво Департаменту екології та природних ресурсів ХОДА та Державної екологічної інспекції у Харківській області провели нараду-семінар з питання необхідності отримання суб’єктами господарювання Харківського району дозвільно-погоджувальної документації у сфері екології та природних ресурсів.

На нараді були присутні представники територіального органу Держсанепідслужби, Харківської районної державної адміністрації та голови місцевих рад Харківського району.

Під час наради було роз’яснено вимоги чинного законодавства до суб’єктів господарювання, які використовують природні ресурси, здійснюють викиди забруднюючих речовин в атмосферу та провадять операції у сфері поводження з відходами. Органам місцевого самоврядування Харківського району було надано необхідні роз’яснення та методичну допомогу з зазначеного питання.

Наступний семінар з питання отримання суб’єктами господарювання Дергачівського району дозвільно-погоджувальної документації у сфері екології та природних ресурсів заплановано на 16 липня.