Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині замінили та встановили більше тисячі дорожніх знаків

На Харківщині замінили та встановили більше тисячі дорожніх знаків

Як повідомили в Харківському облавтодорі, за останній тиждень на автомобільних дорогах загального користування виконано ямкового ремонту на 116369 кв.м, в тому числі: на дорогах державного значення – на 85419 кв.м та на місцевих дорогах – 30950 кв.м. «Роботи виконувались на дорогах державного значення: «Київ-Харків-Довжанський» (в тому числі по м. Ізюм), «Мерефа-Лозова-Павлоград», «Харків-Охтирка», «Кегичівка-Сахновщина», «Зачепилівка-Кегичівка-Староверівка» та на місцевих дорогах: «Довжик-Вікнине-Рідний Край», «Балаклія -Бригадирівка», під’їзд до с. Бобрівка, «Золочів-Довжік-Миронівка», під’їзди до с. Хорошеве, м.Проходи, Хролі, Фески та інших», - йдеться в повідомленні. 

Ямковий ремонт проводився гарячим асфальтобетоном, струменевим методом та чорним щебенем. Також за звітний період виконувались роботи з заміни дорожніх знаків на дорогах загального користування в кількості – 26. Всього з початку року встановлено та замінено 1068 дорожніх знаків.

Встановлено 22 сигнальних стовпчики. Всього з початку року встановлено 752 сигнальних стовпчиків. Виконані роботи з ремонту транспортного огородження бар’єрного типу протяжністю 0,25 км. Всього з початку року відремонтовано 6 км бар’єрного огородження.

Виконані роботи з фарбування транспортного огородження бар’єрного типу протяжністю 2803 п.м. Всього з початку року пофарбовано 20059 п.м. Виконані роботи з прибирання сміття на автодорозі «Київ-Харків-Довжанський» (об’їзна дорога) протяжністю 5 км. З початку року виконано прибирання сміття на 260 км автомобільних доріг.

Покошена трава вздовж узбіччя автомобільних доріг (ручним та механізованим методом) на 318 км автодоріг, в тому числі: «Київ-Харків-Довжанський» (Полтавський та Чугуївський напрямки), окружна дорога навколо м.Харкова, «Суми-Полтава-Краснокутськ-Богодухів», «Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта», «Чугуїв-Мілове», «Харків-Красноград-Перещепине» та інших. Всього з початку року покошено трави на узбіччі автомобільних доріг протяжністю 3596 км.

Також проводились роботи з планування узбіччя автогрейдером на автомобільній дорозі «Харків-Охтирка». Всього з початку року такі роботи виконані на 250 км автодоріг.