Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні борці Харківщини привезли зі Львова 10 медалей

Юні борці Харківщини привезли зі Львова 10 медалей

Відбувся XІІ відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат «Меморіал пам’яті провідних борців та тренерів Львівщини». За підсумками турніру слобожанські спортсмени здобули 2 золоті, 4 срібні та 4 бронзові медалі. Всього в змаганнях взяли участь 120 юних спортсменів 1998-2000 р.н. з 10 областей України та гості зі Словаччини. 

Так, в змаганнях серед юнаків у ваговій категорії до 58 кг переможцем став харків’янин Геворг Абрамян, який у фіналі здолав суперника зі Словаччини Даніеля Доманіча. Ще одне «золото» здобув Віталій Марченко. У фіналі ваговій категорії до 46 кг він переміг свого земляка Мухамеда Алієва, який, відповідно, посів друге місце.

Також срібними медалями відзначились Каміль Керімов, програвши у фіналі вагової категорії до 50 кг супернику з Івано-Франківської області, та Дмитро Михнюк, який у фіналі вагової категорії до 63 кг програв борцю з Одеської області.

Ще одне «срібло» до загальної скарбнички харків’ян принесла Анастасія Логвиненко. В ваговій категорії до 40 кг вона здобула медаль, програвши суперниці з Донецької області.

Бронзовими призерами змагань стали: Олег Гайдар (вагова категорія до 42 кг), Олександр Євсєєнко (вагова категорія до 50 кг), Павло Везір (вагова категорія до 54 кг) та Денис Бороган (вагова категорія до 58 кг).

Довідка. Турнір «Меморіал пам’яті провідних борців та тренерів Львівщини» став одним з етапів відбору та підготовки збірної команди України до участі в кадетському чемпіонаті Європи з вільної боротьби, який з 4 по 9 серпня 2015 року відбудеться у сербському місті Суботица.