Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

ООН передасть гуманітарну допомогу обласному клінічному перинатальному центру

ООН передасть гуманітарну допомогу обласному клінічному перинатальному центру

Партія акушерсько-гінекологічних наборів призначена для допомоги жінкам із числа внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих груп населення. Гуманітарну допомогу Фонд народонаселення ООН в Україні (ФН ООН) передає на прохання Міністерства охорони здоров’я України. Про це повідомили у Фонді. Прес-конференція з нагоди передачі акушерсько-гінекологічних наборів відбудеться 9 липня о 10:00 біля приміщення Харківської обласної клінічної лікарні (пр. Правди, 13).

В прес-конференції візьмуть участь: директор Департаменту охорони здоров’я Харківської обласної державної адміністрації Олександр Галацан; заступник представника Фонду народонаселення ООН в Україні Павло Замостьян; головний спеціаліст відділу з питань організації охорони дитинства і материнства управління медичної діяльності Людмила Гапонова.

З питань акредитації звертатися за телефонами: (044) 253-00-53, (096) 667-27-65,
e-mail: lompas@unfpa.org. Контактна особа – Людмила Ломпас.

Довідка. Всесвітній день народонаселення відзначається кожного року 11 липня. Згідно з останніми даними кількість внутрішньо переміщених осіб в Україні сягнула 1,3 млн осіб, велику частку яких складають жінки та дівчата.