Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Фестиваль дружби «З країни в Україну» завітає на Слобожанщину

Фестиваль дружби «З країни в Україну» завітає на Слобожанщину

З 10 по 12 липня стартує друга хвиля культурно-просвітницького фестивалю, в рамках якого волонтери, музиканти та народні умільці відвідають міста Харківської області. Зокрема, фестиваль завітає до Чугуєва, Куп'янська та Ізюму. Так, з 12:00 до 22:00 на центральних майданчиках цих міст буде розбудовано наметове містечко де проводитимуться різноманітні майстер-класи та спортивна анімація для дітей.

Крім знайомства з народними промислами, гості фестивалю матимуть можливість послухати пізнавальні лекції з історії України, літератури, культури, архітектури та етнографії. Для шанувальників української музики композиції виконають сучасні гурти «NESPROSTA», «SWEETLO», «GO A» та ін. Протягом заходу буде працювати кухня, де всі бажаючі зможуть скуштувати смачні страви різних регіонів країни.

Довідка. Фестиваль «З країни в Україну» відбувається вже другий рік поспіль. У минулому році команда волонтерів відвідала схід України. В 2015 році планують побувати у містах Запорізької, Дніпропетровської та Харківської областей.