Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківський облавтодор розповів - де та що відремонтував

Харківський облавтодор розповів - де та що відремонтував

ДП «Харківський облавтодор» надав інформацію щодо виконання робіт на автомобільних дорогах загального користування за період з 25 червня. Так, станом на початок липня виконано ямковий ремонт - 107639 кв.м, в тому числі: на дорогах державного значення – 79865 кв.м; на місцевих дорогах – 27774 кв.м. Роботи виконувались на дорогах державного значення: «Київ-Харків-Довжанський» (в тому числі по м. Ізюм), «Чугуїв-Мілове», «Мерефа-Лозова-Павлоград», «Харків – Вовчанськ – КПП «Чугунівка», «Харків-Охтирка», «Кегичівка - Сахновщина», «Зачепилівка – Кегичівка – Староверівка» та на місцевих дорогах: «Довжик - Вікнине - Рідний Край», «Балаклія -Бригадировка», «Шипувате - Кондрашівка», 5 «Пролетарське –Білий Колодязь - Волохівське» , під’їзди до с. Хорошеве, м.Проходи, Хролі та інших. 

Ямковий ремонт проводився гарячим асфальтобетоном та струменевим методом. Також виконувались роботи по заміні дорожніх знаків на дорогах загального користування в кількості – 18. Всього з початку року встановлено та замінено 1042 дорожніх знаків.

Встановлено 36 сигнальних стовпчиків. Всього ж з початку року встановлено 730 сигнальних стовпчиків. Виконані роботи по ремонту транспортного огородження бар’єрного типу протяжністю 0,05 км. Всього з початку року відремонтовано 5,75 км бар’єрного огородження. Виконані роботи по фарбуванню транспортного огородження бар’єрного типу протяжністю 1677 п.м. Всього з початку року пофарбовано 17256 п.м. Виконані роботи по прибиранню сміття на автодорозі: «Київ-Харків-Довжанський» (Полтавський напрямок) протяжністю 7 км. З початку року виконано прибирання сміття на 255 км автомобільних доріг.

Проведені роботи по покосу трави вздовж узбіччя автомобільних доріг (ручним та механізованим методом) на 399 км автодоріг, в тому числі: «Київ-Харків-Довжанський» (Полтавський та Чугуївський напрямки), окружна дорога навколо м. Харкова, «Суми-Полтава-Краснокутськ-Богодухів», «Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта», «Чугуїв-Мілове», «Харків-Красноград - Перещепине» та інших. Всього з початку року виконані роботи по покосу трави на узбіччі автомобільних доріг протяжністю 3278 км.

Також проводились роботи по плануванню узбіччя автогрейдером на автомобільних дорогах «Приколотне- В. Бурлук- Дворічна» та «Валки-Мельникове-Миколо- Комишувата до а/д М-18».