Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Глушко провів виїзний прийом громадян у Куп'янському районі

Вадим Глушко провів виїзний прийом громадян у Куп'янському районі

Т.в.п. заступника голови Харківської облдержадміністрації Вадим Глушко провів у Куп'янській райдержадміністрації виїзний прийом громадян, а також нараду з питань соціального захисту населення та розвитку сільської медицини. Разом з ним район відвідали директор Департаменту охорони здоров'я ХОДА Олександр Галацан і заступник начальника управління соціальних гарантій Департаменту соціального захисту населення ХОДА Вікторія Кравченко. У ході прийому громадян з питань надання матеріальної допомоги на лікування та забезпечення ліками звернулося троє мешканців Куп'янського району. Ці звернення взято на контроль.

Після закінчення прийому відбулася нарада з питань соціального захисту населення та розвитку сільської медицини. У неї також взяли участь глава Куп'янської РДА Микола Ситник, голова райради Сніжана Чернова, заступник Куп'янського міського голови - начальник управління економіки Володимир Письмак та начальник управління праці та соціального захисту населення Куп'янської міської ради Олександра Козирєва.

Одним з ключових питань, яке розглядалося під час наради, став стан виконання постанови Кабінету Міністрів України, згідно з яким з 1 травня введені спрощені умови отримання житлової субсидії.

«Кількість заяв від громадян для оформлення житлових субсидій та збільшення навантаження на працівників органів соціального захисту населення очікувано збільшилася. Ми зробили ретельний аналіз призначення житлових субсидій по кожному з управлінь праці та соціального захисту населення області та розглянули проблемні питання, що виникають при призначенні цього виду державної соціальної підтримки», - зазначив Вадим Глушко.