Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Бронзова призерка Європейських ігор - Марина Колесникова - повернулася до Харкова

Бронзова призерка Європейських ігор - Марина Колесникова - повернулася до Харкова

Вчора до Харкова повернулася учасниця І Європейських ігор у Баку від Харківської області, бронзова призерка у плаванні Марина Колесникова. Харків’янка була однією з останніх українських спортсменів, які боролися за медалі перших Європейських ігор, і отримала «бронзу» в плаванні на дистанції 200 метрів на спині, а також була четвертою на фініші дистанції 100 метрів на спині.

У Харкові юну спортсменку зустріли рідні та друзі, а також почесна делегація на чолі з заступником директора Департаменту у справах молоді та спорту Сергієм Христоєвим, який від імені Харківської облдержадміністрації привітав Марину та її тренера з успіхом і висловив сподівання, що ця медаль додасть ще більше сил для майбутніх великих перемог.

Марина Колесникова подякувала за теплі слова і пообіцяла тренуватися і надалі радувати завойованими медалями.

Варто відзначити, що 30 червня в Києві відбулася урочиста зустріч переможців та призерів перших Європейських ігор з Президентом України Петром Порошенком, прем'єр-міністром України Арсенієм Яценюком, а також міністром молоді та спорту України Ігорем Ждановим і президентом Національного олімпійського комітету України Сергієм Бубкою.

Керівництво країни привітало спортсменів і тренерів з успішним виступом у Баку і пообіцяло повну підтримку в підготовці до Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро.