Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємства Харківщини запрошують до участі у найвідомішому виставковому заході, який відбудеться в ОАЕ

Підприємства Харківщини запрошують до участі у найвідомішому виставковому заході, який відбудеться в ОАЕ

Як повідомила заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, з 27 по 29 жовтня поточного року в м. Дубаї (ОАЕ) планується проведення виставки «GULFFOOD MANUFACTURING-2015», яка є найпотужнішим виставковим заходом у харчовій та переробній галузях на Близькому Сході та африканському регіоні. «Наша область займає міцні позиції у харчовій та переробній промисловості, оскільки в цих галузях задіяна велика кількість харківських підприємств. Сьогодні перед нами стоїть актуальне завдання щодо освоєння нових ринків, і участь підприємств Харківщини у цьому авторитетному виставковому форумі надасть їм можливість вийти на азіатські та африканські ринки, які є найбільш перспективними для реалізації харчової продукції. Я запрошую підприємства до участі у виставці і впевнена, що наш регіон забезпечить гідне представництво на вказаному заході», - підкреслила Юлія Світлична.

Виставка включатиме наступні спеціалізовані експозиції:

1. «ProPach Middle East»: устаткування, компоненти, матеріали для виробництва та пакування продуктів харчування і напоїв;

2. «Food Logists Msddle East»: зберігання, транспортування, логістика продуктів харчування і напоїв;

3. «Ingredients Middle East»: виробництво інгредієнтів, харчових добавок і компонентів для продуктів харчування й напоїв.

Для отримання більш детальної інформації необхідно звертатися до Київської ТПП: тел.: (044) 482 04 34/35, e-mail: sa@kiev-chamber.org.ua, poludov@rsev-chamber.org.ua.