Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дорогі земляки!

Дорогі земляки!

28 червня ми відзначаємо 19-ту річницю з дня прийняття Конституції України. Це основоположний, базовий документ нашої держави, в якому закріплені права та свободи кожного громадянина. Широко відомий той факт, що українська Конституція визнана однією з найбільш демократичних і прогресивних у світі. Тому головним для всіх нас залишається питання дотримання Основного Закону, поваги до нього з боку кожного громадянина нашої країни. У Харківській області ми робимо все від нас залежне для того, щоб права громадян України та інших держав чітко дотримувалися. Головні цілі, на досягнення яких зараз направлені всі зусилля державної влади на Харківщині, - це безпека, стабільність і розвиток регіону. 

В області стартували місцеві реформи, які стосуються усіх сфер життя - освіти і науки, промисловості, роботи агропромислового комплексу, житлово-комунального господарства. Великі зусилля прикладаються для розвитку та оновлення інфраструктури: ми відновлюємо ключові дороги, що з'єднують райони з обласним центром, активно розвиваємо енергозберігаючі технології.

В останні місяці до Харківської області вдалося повернути масові заходи та спортивні змагання. Іноземні делегації виявляють великий інтерес до економіки нашого регіону, зустрічі з потенційними інвесторами проходять регулярно і дають результати. Я переконаний, що зараз Харківщина впевнено стала на шлях творення та розвитку.

Вітаю всіх з Днем Конституції України. Бажаю миру, добра та взаєморозуміння.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін