Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На дорогах області проводять ямковий ремонт

На дорогах області проводять ямковий ремонт

Станом на 25 червня ямковий ремонт виконаний на 96994 кв.м доріг області, в тому числі: на дорогах державного значення – на 73106 кв.м, на місцевих дорогах – на 23888 кв.м. Про це повідомляє заступник голови Харківської облдержадміністрації Євгеній Шахненко. За період з 18 по 24 червня виконано 9524 кв.м ямкового ремонту.

Роботи виконувались на дорогах державного значення Київ-Харків-Довжанський (в тому числі по м.Ізюм), Чугуїв-Мілове, Мерефа-Лозова-Павлоград, Старий Мерчик-Мурафа-Краснокутськ, Харків-Охтирка, Суми-Полтава-Краснокутськ-Богодухів та на місцевих дорогах Довжик-Вікнине-Рідний Край, Золочів-Довжик-Миронівка, Андріївка-Курган-Мілове, Старий Салтів-Приколотне та інших.
Ямковий ремонт проводився гарячим асфальтобетоном, струменевим методом та методом просочення.

Також за звітний період виконувались роботи з заміни дорожніх знаків на дорогах загального користування в кількості – 98 шт. Всього з початку року встановлено та замінено - 1024 шт. дорожніх знаків.

Виконані роботи з нанесення дорожньої розмітки на 6 пішохідних переходах. Всього з початку року нанесена дорожня розмітка на 113 пішохідних переходах.
За період встановлено 48 шт. сигнальних стовпчиків. Всього з початку року встановлено 694 шт. сигнальних стовпчиків.

Виконані роботи з ремонту транспортного огородження бар’єрного типу протяжністю 0,4 км. Всього з початку року відремонтовано 5,7 км бар’єрного огородження.

Виконані роботи з прибирання сміття на автодорозі Київ-Харків-Довжанський (Полтавський та Чугуївський напрямки), Харків-Щєрбаківка, протяжністю 11 км. З початку року виконано прибирання сміття на 248 км автомобільних доріг.

Проведені роботи з покосу трави вздовж узбіччя автомобільних доріг (ручним та механізованим методом) на 810 км автодоріг, в тому числі - Київ-Харків-Довжанський (Полтавський та Чугуївський напрямки), окружна дорога навколо м.Харкова, Суми-Полтава-Краснокутськ-Богодухів, Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта, Чугуїв-Мілове, Харків-Красноград-Перещепине та інших. Всього з початку року виконані роботи з покосу трави на узбіччі автомобільних доріг протяжністю 2879 км.

За період проводились роботи з планування узбіччя на автомобільних дорогах Валки-Пархомівка, Валки-Мельникове-Миколо, Старий Мерчик-Мурафа-Краснокутськ.

З метою підготовки по маршруту руху до місця проведення етнофестевалю «Співочі тераси» виконані роботи з ліквідації ямковості на 422 кв.м по автомобільній дорозі Суми-Полтава-Краснокутськ-Богодухів, а також з фарбування транспортного огородження бар’єрного типу – 797 п.м.