Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

8-річна художниця з Харківської області перемогла у конкурсі «Укрпошти»

8-річна художниця з Харківської області перемогла у конкурсі «Укрпошти»

У рамках Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Мій рідний дім - Україна», оголошеного «Укрпоштою» спільно з дитячим журналом «Малюк Котя», переможцем травняв визнано роботу Ганни Бос з Харківської області. За малюнок «Тато, мама, братик, я – українська сім’я» 8-річна Ганна отримає диплом «Переможця місяця», тематичні набори погашених поштових марок «Юний філателіст»: «Флора/фауна», «Спорт», «Історія», «Архітектура», «Світ дитинства» та добірку журналів «Малюк Котя» у кількості 10 примірників за 2014-2015 рр.

Всього в травні на адресу організаторів конкурсу надійшло 64 роботи. Журі відзначило, що незалежно від використання тієї чи іншої техніки, діти продемонстрували дуже цікаві концептуальні рішення. Як наслідок, є роботи, що вражають поєднанням, на перший погляд, надто простого сюжету з глибоким смисловим підтекстом.

Переможець конкурсу визначається щомісяця, а впродовж 10-31 січня 2016 року журі обере серед них переможця року.

Довідка. Конкурс спрямований на заохочення дітей дошкільного та молодшого шкільного віку до художньої творчості, виховання любові до Батьківщини та родинних цінностей.

Участь у конкурсі, що триватиме до 31 грудня 2015 року, можуть взяти діти віком від 3 до 9 років. Для цього необхідно намалювати роботу на тему «Мій рідний дім – Україна» та надіслати її на адресу редакції журналу «Малюк Котя»: вул. Шовковична, 16а, оф. 6, м. Київ, 01024 (на конверті має бути позначка «На конкурс»). Усі конкурсні роботи обов’язково повинні мати назву та короткий коментар до зображення.