Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Ізюмі обговорили підготовку Ізюмського і Борівського районів до опалювального сезону

В Ізюмі обговорили підготовку Ізюмського і Борівського районів до опалювального сезону

Сьогодні, 23 червня, відбулося виїзне засідання обласного штабу з підготовки соціальної сфери та об'єктів ЖКГ до сталої роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 рр. в Ізюмському та Борівському районах, а також місті Ізюмі. Захід пройшов під головуванням заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Євгенія Шахненка. «За дорученням голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна в кожному районі ми проводимо штаби з підготовки до опалювального сезону. Їх головне завдання - розкрити всі проблемні питання, які хвилюють і сільських голів, і мерів, і голів райадміністрацій, і голів районних рад. Глобальних проблем, які б не дозволили нам вчасно розпочати опалювальний сезон в якомусь мікрорайоні, дитячому садку, школі чи лікарні в цих двох районах та місті Ізюмі, я не бачу», - підкреслив Євгеній Шахненко.

Під час засідання були розглянуті проблемні питання, що виникають в ході підготовки, та намічені шляхи їх вирішення. Відповідні доручення зафіксовані в протоколах.

«Одне з важливих завдань - забезпечити проїзд доріг, по яких взимку будуть рухатися шкільні автобуси. Крім того, на контролі перебуває рівень розрахунків всіх комунальних підприємств, проведення закупівель вугілля, газу, а також необхідних для ремонту доріг матеріалів», - зазначив заступник голови ХОДА.

Нагадаємо, 11 червня засідання обласного штабу відбулися в Куп'янському та Дворічанському районах, а 16 червня обговорили проблемні питання та шляхи їх вирішення в Харківському та Нововодолазькому районах, а також Люботині.