Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Співробітники Департаменту агропромислового розвитку відзначені дипломами Мінагрополітики

Співробітники Департаменту агропромислового розвитку відзначені дипломами Мінагрополітики

Сьогодні, 23 червня, заступник директора Департаменту агропромислового розвитку ХОДА Володимир Грицаєнко вручив своїм колегам дипломи Міністерства аграрної політики та продовольства України за організацію експозиції Харківської області, визнаною кращою серед областей України на ХXVІІ Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2015». За рішенням експертної комісії Мінагрополітики Харківська область була нагороджена золотою медаллю в номінації «За краще висвітлення регіонального розвитку та виставкову експозицію серед областей України».

Дипломами нагороджені: заступники директора Департаменту АПР ХОДА Олександр Нездюр та Костянтин Панфілов, начальник відділу взаємодії з територіальними органами виконавчої влади, інвестицій та виставкової діяльності управління тваринництва, представницької та інформаційно-аналітичної роботи Юлія Яковлева, начальник відділу тваринництва управління тваринництва, представницької та інформаційно-аналітичної роботи Олександр Масюк, завідувач сектором племінної справи в галузі тваринництва управління тваринництва, представницької та інформаційно-аналітичної роботи Оксана Двінянінова, головний спеціаліст сектору племінної справи в галузі тваринництва управління тваринництва, представницької та інформаційно-аналітичної роботи Наталя Шатійова, головний спеціаліст відділу взаємодії з територіальними органами виконавчої влади, інвестицій та виставкової діяльності управління тваринництва, представницької та інформаційно-аналітичної роботи Оксана Колісник та головний спеціаліст відділу землеробства, інженерно-технічної роботи та охорони праці управління агротехнічного забезпечення Юрій Колмик.

Довідка. На  міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2015» Харківську область представляли понад 60 підприємств виробничої, наукової, харчової та переробної галузей. Особливу увагу учасників і відвідувачів «Агро-2015» привернули харківські тваринницькі господарства: ДПДГ «Гонтарівка» Вовчанського району та два господарства з Барвінківського району - агрофірми «Подолівська» і «Барвінківська». Традиційним учасником виставки від Харківської області став «Харківський тракторний завод». Підприємство представило не тільки нову техніку, але й унікальну програму ремонту та переобладнання відпрацьованих тракторів, яка дозволяє фермерам отримати практично нову техніку за дуже вигідною ціною.

Всі підприємства виробничої, харчової та переробної галузей будуть відзначені дипломами «За організацію експозиції Харківської області, визнаною кращою серед областей України на ХХVІІ Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2015».