Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На автодорогах Харківщини триває ямковий ремонт

На автодорогах Харківщини триває ямковий ремонт

На 17 червня державним підприємством «Харківський облавтодор» виконано ямковий ремонт на 87470 кв.м доріг, з них 66093 кв. м - на дорогах державного значення, 21377 кв. м – на місцевих дорогах. Про це повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Євгеній Шахненко. На дорогах державного значення Київ-Харків-Довжанський, Чугуїв-Мілове, Мерефа-Лозова-Павлоград та на місцевих дорогах Довжик-Вікнине-Рідний Край, Золочів-Довжик-Миронівка, Близнюки-Верхня Самара-Добровілля ямковий ремонт проводився гарячим асфальтобетоном струменевим методом.

За інформацією Євгенія Шахненка, продовжуються роботи з ліквідації ямковості на автодорозі Чугуїв-Мілове, а також з фарбування транспортного огородження бар’єрного типу, перильного огородження на мостах, нанесення дорожньої розмітки на пішохідних переходах, покосу трави. плануванню узбіччя.

Також з 11 по 17 червня замінено 55 дорожних знаків на дорогах загального користування (всього з початку року - 926). Виконані роботи з нанесення дорожньої розмітки на 8 пішохідних переходах. Всього з початку року нанесено дорожні розмітки на 107 пішохідних переходах.

Також працівниками ДП «Харківський облавтодор» встановлено 40 од. сигнальних стовпчиків (з початку року – 646 од.), прибрано сміття на 237 км вздовж автомобільних доріг та проведено покіс трави на 328 км (з початку року - на 2069 км).